Begivenheden har allerede fundet sted.

Udflugt til Esrum Kloster og Vor Frue Kloster

Onsdag d. 18. maj 2022, Kl. 09:30 til kl. 15:45

Vi mødes i Sognegården, hvor en bus først vil køre os til Vor Frue kloster. Klostret er beliggende på Åsebakken i landsbyen Høsterkøb. Det er et romersk-katolsk benediktiner-kloster. Vi vil blive vist rundt og få en viden om dette kloster. Vi håber på godt vejr og så kan vi være i deres have.

Efterfølgende vil vi køre videre til Esrum Kloster i Nordsjælland.

Vi vil spise en frokost på stedet og efterfølgende få kaffe og kage.

Der vil blive mulighed for at strække benene og se sig lidt omkring i omgivelserne omkring Møllegården og klostret.

Efter frokost vil vi få en gennemgang af klostret.

For de som har besvær med trapper, skal jeg oplyse at der inde i selv klosteret vil være trapper.

Tilmelding inden d. 12 maj – betaling på 200 kr. pr person kan enten foretages på mobile pay eller kontant på dagen.

Tilmelding til Bodil på enten kirkevaerge.bodil@outlook.dk eller på min telefon 3030 7696.

Program:

Afgang fra Søllerød Sognegård kl. 9.30

1. stop Åsebakken i Birkerød Vor Frue Kloster

Afgang herfra kl. 11.35

2. stop Esrum Kloster

Frokost fra kl. 12.00–13.30

Esrom kloster fra kl. 13.30–15.00

3. Kørsel retur kl. 15.00– til Sognegården i Søllerød.