Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Operastjerne fra Ukraine

Dato
Søndag d. 14. august 2022, kl. 15:00
Sted
Søllerød Sognegård, Søllerødvej 13, 2840 Holte
Pris
130 kr.

Den ukrainske operastjerne Leila Sherzai kom tidligere på året til Rudersdal pga. krigen, og vi er glade for at kunne præsentere hende for vores publikum. Indimellem fortæller journalist og cand.mag. i historie og østeuropastudier Vibe Termansen om Ukraines historie og relationen til Rusland.

Leila Sherzai er uddannet ved konservatoriet i Lviv, hvorefter hun fortsatte sine studier i Salerno i Italien og deltog i masterclasses bl.a. i Wien. Hun har vundet priser i en lang række konkurrencer i både Ukraine, Italien og Østrig, ligesom hun har haft flere hovedroller, bl.a. Mimi i La Boheme og Liu i Turandot.

Programmet byder på en række af de største arier og sange inkl. Händels Lascia chio pianga, O sole mio, Dvoraks Song to the Moon samt Æbleblomst af Carl NielsenDerudover giver Leila Sherzai os et indblik i den ukrainske sangskat med bl.a. folkesangene Skin ikke du lysende måne og Vindene blæser. Af den romantiske ukrainske komponist Mykola Lysenko synger hun Natalka Poltavkas arie, og Ukraines nationalpoet Taras Shevchenko præsenteres med lieden Zhuravka til musik af Oleksandr Bilash (1931-2003). Pianist Manuel Esperilla akkompagnerer. 

Entré: 130 kr.

Billetter sælges via ticketmaster. Resterende billetter sælges ved indgangen.

Koncerten er en del af Rudersdal Sommerkoncerter