Folkekor

Tirsdag d. 6. december 2022, Kl. 17:45 til kl. 19:15
Søllerød Sognegård, Søllerødvej 13, 2840 Holte

Nyt folkekor i Søllerød Kirke

Koret øver hver tirsdag kl. 17.45-19.15 i sognegården, og ledes af Karen Ertbølle Madsen, som ud over kirkens Spirekor og Børnekor, også dirigerer Nordglød Kammerkor samt Elverhøjkoret. Karen er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, og har rødder i den danske sangskat, som rummer både salmer, folkesange, viser og sange fra højskoletraditionen.

Med forkærlighed for smukke melodier og stemningsfulde, tankevækkende tekster, vil Karen vælge et alsidigt repertoire. Vi vil fokusere på sangglæde, indhold og fællesskab, og du vil sandsynligvis stifte bekendtskab med nye toner og tekster fra den danske sangtradition.

Tidligere korerfaring er en fordel, men ikke en forudsætning for at være med i Folkekoret; alle er velkomne. Kirkens organist Martin Norddahl vil også været tilknyttet, blandt andet når der samarbejdes om forskellige arrangementer i kirken.

Tilmelding og eventuelle spørgsmål til Karen Ertbølle Madsen på mail: karen.ertboelle@gmail.com eller telefon 40901669.