Tamra Rosanes Halleluja Special

Søndag d. 12. februar 2023, kl. 15:00
Entré

Tamra Rosanes, Danmarks amerikansk fødte countrydronning, medvirker i et nyt musikalsk koncept HALLELUJAH SPECIAL, hvor hun synger amerikansk gospel og amerikanske spirituals, hymner og country ballader. Hun har slået sig sammen med 2 spændende , originale musikalske personligheder. Det er J . Tex – Jens Einer Sørensen, som spiller guitar, banjo, violin og mundharpe, og som er kendt fra Americana og countrymiljøet. Og det er Tim Kristensen – kendt fra Rockabilly og countrymiljøet – på kontrabas.

Navnet HALLELUJAH SPECIAL refererer til Himmel Ekspressen – et gospeltog på vej til himlen.

Med HALLELUJAH SPECIAL vil vi tage folk med på en tur gennem USAs sangskat og amerikansk musiks rødder på vores egen, helt personlige måde. Dvs. med følsomhed, med kant og med kærlighed til musikken og dens betydning for USAs historie.

HALLELUJAH SPECIAL byder på bl.a. Hank Williams simpel og gospel-inspirerede sange med vigtige budskaber som f. eks. I Saw The Light, The Carter Family´s traditionelle sange som f. eks. Will the Circle Be Unbroken, Woody Guthries This Land is Your Land , sorte slave-gospelsange som Go Tell it On the Mountain, hvide spirituals som Poor Wayfaring Stranger og Life´s Railroad to Heaven og countrysange af Johnny Cash og Patsy Cline.

Pris: voksne: 130 kr. - børn og unge under 18 år: gratis

Evt. overskydende billetter kan købes i døren på selve dagen.