Torsdag d. 30. maj 2019, kl. 18:00

Torsdag den 16. maj starter vi sommeryoga på plænen udenfor Søllerød Kirke og fortsætter over 6 gange til og med den 20. juni.

Yogaen er en kombinationsklasse af Yin og Yang yoga. Yin er den rolige, afspændende yoga med passive og dybdegående stræk, kombineret med yang den aktive, dynamiske og styrkende yoga i bevægelse, hvor stillingerne kædes sammen i et flow. Organer, muskler, led og bindevæv styrkes og stimuleres. Kombinationen har en beroligende og afstressende effekt på krop og sind. Åndedrætstræning, meditation og afspænding indgår i stillingerne.

Yogaen varer en time, vi starter kl. 18.00 og slutter kl. 19.00 hver torsdag i perioden. Såfremt vejret er for vådt til yoga udenfor, forsøger vi så vidt muligt at trække inden for i Sognegården.

Prisen er således, at booker du dig ind på alle 6 gange koster det 50 kr. pr gange i alt 300 kr. En drop inn klasse koster 75 kr. Vi er max 14 deltagere pr. hold.

Du må gerne medbringe et tæppe, samt tøj du kan bevæge dig i. Der er yogamåtter i Sognegården. Tilmelding til Birte Thuen på mail Birtethuen@yahoo.dk.

Du betaler med mobilepay direkte til yoga og mindfulnessinstruktør Birgitte Bock på 16265, skriv dit navn.

Kom glad, nyd den danske sommer i grønne omgivelser og sæt fokus på din krop og dit sind.