Lørdag d. 23. november 2019, kl. 13:00

Velgørenheds arrangement i Søllerød kirke

D. 23 november 2019 afholder Søllerød kirke igen i år i samarbejde med den lokale madblogger Louise Steen Halkier et velgørenheds arrangement til fordel for børn og familier der ikke har råd til at holde jul. Arrangementet starter kl. 12 og slutter kl. 15.

Vi sælger gløgg, æbleskiver, flæskestegssandwich og meget mere lækkert  og sødt fra Søllerød kro. Home vil være der med deres kaffevogn og en barista og sælger kaffe.

Der vil være underholdning i form den anerkendte madskribent Mira Arkin fra madmagasinet Gastro, som vil have en cup-cake bod, hvor børnene kan dekorere deres egne cupcakes. Derudover kommer Silja Okking kendt fra Ramasjang og hygger med os.

Den fantastiske jazzsanger Eva Grove kommer med sit band og spiller skøn jazz i en times tid. Dan Rachlin kommer og er speaker til vores amerikanske lotteri hvor der vil være en masse skønne ting at byde ind på.

Der vil være oplæsning af juleevangeliet og juleklip for børnene.

Der kommer diverse overraskelser i løbet af timerne i form af sjove indslag, men uanset hvad vil det være 3 timer fyldt med hygge og samvær. Alle indtægter fra arrangementet går ubeskåret til børn og familier, der ikke har råd til at holde jul.

Hvis man har gammelt legetøj til overs så medbring endelig dette, da det så vil blive distribueret til andre kirker i områder med stort behov for hjælp, som så pakker disse ind og bruger dem som gaver til ubemidlede familier.

Vi glæder os til at se jer og hygge med jer.

Louise Steen Halkier