• Begivenheden har allerede fundet sted.
Søndag d. 29. marts 2020, Kl. 11:30 til kl. 12:30

Hvor heldig kan man være? Et fantastisk match mellem en generøs giver, et meget smukt kunstværk om bebudelsen, og Søllerød Sognegård som den ideelle ramme om værket. Fra starten af 2020 vil alle kunne glædes over Vibeke Tøjners store værk, »White Inception« (2012).

Værket er abstrakt men skildrer mødet mellem himmel og jord, mellem englen Gabriel og mennesket Maria. Et hvidt, lysende klæde falder ned fra himlen og strejfer et gult klæde på jorden. Den store hvide form har trods sin volumen en udtalt lethed, og lysindfaldet fra venstre, hvidheden og bevægelsen ned der føres af en blid brise, leder tanken hen på Helligånden.

På den baggrund er det ikke tilfældigt, at menighedsrådet har valgt at indvie denne generøse gave på Mariæ bebudelsesdag. Det sker ved en reception lige efter gudstjenesten den 29. marts 2020. Vi glæder os til at byde alle velkomne til at deltage i festlighederne, hvor der vil være taler af kunstneren, Vibeke Tøjner, og af giveren, erhvervsmanden Bjørn Høi Jensen.

Menighedsrådet er vært ved et let traktement.