Tirsdag d. 12. maj 2020 (hele dagen)

Årets store sogneudflugt tirsdag den 12. maj.

Glæd dig til årets store sogneudflugt som i år går til Sverige. Vi mødes ved Sognegården, Søllerødvej 13. Bussen kører kl. 9.00 (vi kører præcist).

Første besøg er kirken i Helsingborg hvor vi får en kort rundvisning og historie om kirken.

Kl. 11.15 Kører vi til Frederiksdal, hvor der venter en lokal guide, der skal vise os rundt og fortælle om dette særlige sted. Rundvisningen tager ca. en time og herefter bliver der lidt tid på egen hånd.

Kl. 13.15 Kører vi fra Frederiksdal, og spiser en dejlig frokost i den svenske natur.

Kl. 14.30 Besøger vi Kullen og ser fyret der igennem mange år har vist skibene vej. Glæd jer til en fantastisk dejlig natur og udsigt. Af små svenske veje mod Skæret og Flickorna Lundgren venter der os frisk kaffe/the og hjemmebagte vaniljehjerter og kanelbulla. Her nyder vi naturen, inden vi igen omkring kl. 16.00 kører mod Helsingborg og Danmark igen.

Hjemkomst til Søllerød Sognegård igen omkring kl. 18.00