Koncert med Jutlandia Saxophone Quartet

Søndag d. 31. oktober 2021, Kl. 16:00 til kl. 17:00
Gratis adgang

Jutlandia Saxofonkvartetblev etableret i 1996 af tre af ensembles nuværende medlemmer. I årene der fulgte udviklede kvartetten sig hurtigt til et af de mest aktive ensembler i det danske musikliv.

Kvartetten præsenterer et meget bredt og varieret repertoire, der strækker sig fra saxofonkvartettens originalrepertoire over helt nye værker, ofte skrevet til kvartetten, og – efterhånden ensemblets specialitet – dristige bearbejdelser af klassiske storværker, som f.eks. Mussorgskys 'Udstillingsbilleder', Bachs 'Johannespassion', Brahms 'Haydn-variationer' mm.

På programmet til koncerten i Søllerød Kirke er bl.a. Bachs Kunst der Fuge, Eugéne Bozza Andante et scherzo og Astor Piazollas Milong del Angél.