Begivenheden har allerede fundet sted.

Orgelkoncert med prof. Martin Schmeding

Søndag d. 27. marts 2022, Kl. 15:00 til kl. 16:00
Gratis adgang

Søndag d. 27. marts kl. 15 får Søllerød Kirke besøg af en koncertorganist i verdensklasse, når Martin Schmeding giver koncert i kirken.

Martin Schmeding er til daglig professor ved konservatoriet i Leipzig og kunsterisk leder af Europäische Orgelakademie samme sted. Koncerten i Søllerød Kirke har temaet "Lovsang" med værker af bl.a. J.S. Bach, Buxtehude, den franske komponist, Olivier Messiaen og senromantikeren Max Reger.

Martin Schmeding har indspillet adskillige kritikerroste CD´er, herunder de samlede orgelværker af Brahms, Mendelssohn, Franz Schmidt, Max Reger og Tilo Medek. Han er en efterspurgt lærer, og blev i 2017 kåret som årets professor i Tyskland, blandt 2000 kandidater.

Koncerten afholdes i forbindelse med et mesterkursus for organisterne i Rudersdal Provsti.

Gratis adgang til koncerten.